23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Dobbelt up i slagterafdelingen

Østbirks SuperBrugsen er på bare et år gået fra at have to fultidsslagtere ansat til i dag at have fire i slager- og delikatesseafdelingen.

Det skyldes, at butikken har udvidet kundebetjeningen i et forsøg på at holde kunderne i byen, fortæller uddeler Kenneth Jespersen. Det skriver Østbirk Avis/Østjydsk Avis.

Han fortæller dog også, at noget af succesen skyldes, at Østbirk slagter er lukket.

Slagter- og delikatesseafdelingen har bl.a. det tiltag, at kunderne hver torsdag får lov til at smage på afdelingens oste. Derudover har butikken fast en slagter bag disken om fredagen til at betjene kunderne.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.172|